Sastojci
– Svježi kukuruz (po mogućnosti mladi)
– Maslac od začinskog bilja
Upute
Započnite sa zagrijavanjem kamado roštilja na 175°C. Dok se roštilj zagrijava, pripremite kukuruz tako što ćete ga očistiti i odstraniti svu svilu. Nakon što roštilj postigne željenu temperaturu, stavite kukuruz izravno na rešetke roštilja i zatvorite poklopac. Ostavite kukuruz da se peče na roštilju oko 10-15 minuta, povremeno ga okrećući dok se ravnomjerno ne zapeče sa svih strana.
Dok se kukuruz peče na roštilju, pripremite maslac od začinskog bilja, recept možete naći ovdje.
Nakon što je kukuruz potpuno ispečen, uklonite ga s roštilja i stavite na pladanj. Upotrijebite četkicu kako biste obilno premazali svaki klip s biljnim maslacem. Ostavite maslac da se otopi i upije u kukuruz nekoliko minuta prije posluživanja.