Barbeca kamado – vrhunska kvaliteta, najveći izbor i odlične cijene.

Ostatak ponude pogledajte u našem Outletu.

Povratak na naslovnicu.

Prikazujemo 1–12 od 38 rezultata

Povratak na naslovnicu: ovdje.

Ostatak ponude pogledajte u našem Outletu.

Kamado je svestrana naprava za pripremu hrane i koristi se za pripremu odrezaka, pečenja, ribe, peradi, za peku, pizzu, kruh, kolače i mnogu drugu hranu.

Precizna kontrola temperature čini ga idealnim za razne metode pripreme hrane. Izvrsno zadržavanje topline - idealno za sporo pečenje i dimljenje, te mala potrošnja. Čvrsta keramička konstrukcija može izdržati visoke temperature bez pucanja ili lomljenja. Razni okusi - odabir vrsta ugljena i iverja za dimljenje omogućava vam postizanje do sada neistraženih aroma.

Kamado je revolucija u svijetu kulinarstva na otvorenom koja pruža svestranost i kontrolu kakvu ranije niste mogli iskusiti.

Izrađen od visokokvalitetne keramike, kamado je više od običnog roštilja. Njegov poseban dizajn omogućava izvanrednu kontrolu temperature, što ga čini savršenim za razne metode kuhanja: roštiljanje, pečenje, sporo pečenje, dimljenje... Kako kamado zadržava toplinu i vlagu, hrana je sočnija, ukusnija i bogatija okusima nego kod standardnih roštilja.

Keramička konstrukcija znači da zadržava toplinu učinkovitije od drugih roštilja, a također pruža visok stupanj izolacije. Ovo omogućuje dugotrajno, sporo kuhanje bez potrebe za konstantnim nadgledanjem ili dodavanjem goriva. Istodobno, njegova snažna građa omogućava da se brzo zagrije za visokotemperaturno pečenje ili roštiljanje. Razni dodaci, poput kamena za pizzu, stalka za pečenje rebra, rešetki od lijevanog željeza ili sustava Podijeli pa vladaj daju veliku svestranost pripreme hrane. Naročito je koristan set od lijevanog željeza sa svojim posudama u kojima se idealno mogu sporo peći rebra ili plećke.

Troši vrlo malo ugljena, a u njemu se obično koristi visokokvalitetni ugljen koji ostavlja malo pepela i jelu daje posebne arome.

Kamado je i estetski privlačan. Njegov jedinstveni, jajoliki dizajn ne samo da omogućava izvrsnu distribuciju topline, već i dodaje elegantan dodir svakom vanjskom prostoru.

Upravo ta kombinacija svestranosti, kontrole i izdržljivosti čini kamado nezamjenjivim alatom za svakog ljubitelja kuhanja. Bilo da ste profesionalac u potrazi za vrhunskim rezultatima ili entuzijast koji želi poboljšati svoje kuhanje na otvorenom, kamado je investicija koja će učiniti svaku večeru s roštiljem posebnom. S kamadom, svijet gurmanske hrane na otvorenom je na dohvat ruke.

Povezani sadržaj: Ugljen (Quebracho, Binchotan, Marabu, Trešnja, Breza-hrast, Akacija...), Set od lijevanog željeza, Zaštitne rukavice od kože, Bezdimni roštilj, Termometri.