
Maja Jalšovec recept: Pizza u kamadu
Pogledajte kako Maja Jalšovec, bivša natjecateljica Master Chefa, priprema domaću pizzu u kamadu na sebi svojstven način.

Fatman Chef recept: Motana sarma u kamadu
Fatman Chef u ovom videu pokušava odgonetnuti zove li se jelo koje radi sarma ili burek. Možda oboje? Javite

Fatman Chef recept: Leskovačka mućkalica u kamadu
Popularni Fatman Chef ovaj puta priprema leskovačku mućkalicu u kamadu! Zašto se ovo jelo zove mućkalica, provjerite u videu!

Maja Jalšovec recept: Svinjska rebarca u kamadu
Pogledajte kako Maja Jalšovec, bivša natjecateljica Master Chefa, priprema sočna svinjska rebarca u kamadu!

Fatman Chef recept: Krvavice sa zeljem u kamadu
Popularni Fatman Chef u ovom videu priprema slasne krvavice sa zeljem i restanim krumpirom u kamadu!

Maja Jalšovec recept: Kesten pire u kamadu
Pogledajte kako Maja Jalšovec, bivša natjecateljica Master Chefa, priprema slasni kesten pire s kestenima pečenim u kamadu!

Fatman Chef recept: Francuski krumpir s kobasicama u kamadu
Pogledajte kako popularni Fatman Chef priprema nenadmašni francuski krumpir u kamadu!

Recept Chefa restorana Noel (1* Michelin) za ribu u francuskom umaku
Chef poznatog restorana Noel (1* Michelin) Bruno Vokal nam pokazuje pripremu ribe u francuskom umaku.

Recept Chefa restorana Noel (1* Michelin) za crumble od šljiva
Chef poznatog restorana Noel (1* Michelin) Bruno Vokal nam pokazuje pripremu atraktivnog crumblea od šljiva.

Recept Chefa restorana Noel (1* Michelin) za vegetarijanske sendviče na kamadu
Chef poznatog restorana Noel (1* Michelin) Bruno Vokal nam pokazuje pripremu kreativnih vegetarijanskog sednviča na kamadu.

Recept Chefa restorana Noel (1* Michelin) za pačja prsa s mrkvom i mandarinom
Chef Bruno Vokal poznatog restorana Noel (1* Michelin) nam pokazuje tehnike pripreme patke na kamadu, sa samo nekoliko jednostavnih sastojaka.

Grill Specijal #3 s Melkiorom Bašićem: Dimljena pileća krilca
Pogledajte Grill Specijal #3 u kojem Melkior prikazuje kako pripremiti savršena dimljena i pečena krilca na kamadu.

Ribeye – kralj odrezaka!
Postoji mnogo izvrsnih steakova, ali ribeye se smatra kraljem steakova. Pogledajte i njegove varijacije!

Grill Specijal #2 s Melkiorom Bašićem: Smash burgeri
Pogledajte drugi Grill Specijal u kojem Melkior prikazuje kako pripremiti savršene Smash burgere na kamadu.

Posebnost noževa od damask čelika
Damask noževi imaju oštrice od damask čelika koje izražavaju ljepotu, vještinu izrade i povijesno naslijeđe. Dobrodošli u svijet damask noževa.

Grill Specijal #1 s Melkiorom Bašićem: T-bone i pogača
Pogledajte prvi Grill Specijal u kojem Melkior prikazuje kako pripremiti savršeni T-bone i pogaču u kamadu.

Ugljen od drveta trešnje za jedinstvene arome
Našoj ponudi ugljena, već sada uvjerljivo najvećoj u Hrvatskoj, dodali smo i vrlo posebni i rijetki ugljen od drveta trešnje.

Daske za dimljenje za novi doživljaj spremanja ribe
Ako planirate spremati ribu u kamadu, nekom drugom roštilju ili pušnici (smokeru), preporučamo korištenje daski za dimljenje. To su komadi

Koji je pravi kamado za vas?
Kupci se često pitaju koji kamado im je primjerene veličine? Na Barbeca imamo mogućnost usporedbe proizvoda (ikona na svakom proizvodu

Kako najbolje zapaliti ugljen u kamadu?
Ovdje ćemo vam pokazati alternativni način potpale ugljena koji daje odlične rezultate, kako za potpalu za sporo

Vodič za dimljenje na kamadu za početnike
Kamadi su dobro poznati po svojoj svestranosti i mogućnosti pripreme ukusnih jela s punim okusom. Jedna od najpopularnijih tehnika pripreme

10 savjeta za upotrebu kamada za savršene rezultate
Kamado roštilji popularan su izbor za ljubitelje kuhanja zbog svoje svestranosti i iznimnog okusa koji daju. Međutim, kao i za

7 dodataka koje bi trebao imati svaki ljubitelj kamada
Bilo da ste iskusni vlasnik kamada ili tek počinjete s njim, postoji nekoliko dodataka koji Vam mogu pomoći da svoje

Korištenje ugljena u kamadu
Ugljen je ključan element, kako za uspješan rad s kamadom, tako i potpuno iskorištavanje njegovih potencijala u kulinarskim dosezima koje