Kamado komplet dolazi s dijelovima koji su uključeni po cijeni značajno povoljnijoj nego da se kupuje posebno.

Ostatak ponude pogledajte u našem Outletu.

Povratak na naslovnicu.

Prikazuje se svih 8 rezultata

Povratak na naslovnicu: ovdje.

Ostatak ponude pogledajte u našem Outletu.

Kamado roštilj je revolucija u svijetu kulinarstva! Pruža svestranost i kontrolu kakvu ranije niste mogli iskusiti.

Kamado je izrađen od visokokvalitetne keramike, koja ima dva dijela: masivno keramičko tijelo i keramički umetak koji je ložište. Njegov poseban dizajn omogućava izvanrednu kontrolu temperature, što ga čini savršenim za razne metode kuhanja: roštiljanje, pečenje, sporo pečenje, dimljenje... Budući da kamado roštilj zadržava toplinu i vlagu, hrana je sočnija, ukusnija i bogatija okusima nego kod standardnih roštilja.

Kamado komplet dolazi s dijelovima koji su uključeni po cijeni značajno povoljnijoj nego da se kupuju samostalno.

Kamado roštilj - Keramička konstrukcija znači da zadržava toplinu efikasnije od drugih roštilja, a također pruža visok stupanj izolacije. Ovo omogućuje dugotrajno, sporo kuhanje bez potrebe za konstantnim nadgledanjem ili dodavanjem goriva. Istodobno, njegova snažna građa omogućava da se brzo zagrije za visokotemperaturno pečenje ili roštiljanje. Razni dodaci, poput kamena za pizzu, stalka za pečenje rebra, rešetki od lijevanog željeza ili sustava Podijeli pa vladaj daju veliku svestranost pripreme hrane. Naročito je koristan set od lijevanog željeza sa svojim posudama u kojima se idealno mogu sporo peći rebra ili plećke.

Troši vrlo malo ugljena, a u njemu se obično koristi visokokvalitetni ugljen koji ostavlja malo pepela i jelu daje posebne arome.

Kamado roštilj je i estetski privlačan. Njegov jedinstveni, jajoliki dizajn ne samo da omogućava izvrsnu distribuciju topline, već i dodaje elegantan dodir svakom vanjskom prostoru.

Upravo ta kombinacija svestranosti, kontrole i izdržljivosti čini kamado nezamjenjivim alatom za svakog ljubitelja kuhanja. Bilo da ste profesionalac u potrazi za vrhunskim rezultatima ili entuzijast koji želi poboljšati svoje kuhanje na otvorenom, kamado je investicija koja će učiniti svaku večeru s roštiljem posebnom. S kamadom, svijet gurmanske hrane na otvorenom je na dohvat ruke.

Povezani sadržaj: Ugljen (Quebracho, Binchotan, Marabu, Trešnja, Breza-hrast, Akacija...), Set od lijevanog željeza, Zaštitne rukavice od kože, Bezdimni roštilj, Termometri.