ARTEMIS

Priuštivi luksuz

Priuštivi luksuz koncept je koji je stekao popularnost posljednjih godina, jer sve više ljudi traži visokokvalitetne, dobro dizajnirane proizvode po pristupačnijim cijenama. Ideja je da možete imati istu razinu kvalitete, izrade i pažnje posvećene detaljima koju biste pronašli u vrhunskim luksuznim proizvodima, ali po povoljnoj cijeni.

Nudeći ove proizvode po pristupačnijim cijenama omogućavamo onima koji si ih možda prije nisu mogli priuštiti, ili nisu htjeli plaćati pretjerane iznose za loš omjer cijene i kvalitete, da uživaju u lijepim stvarima.

Jedna od stvari koja nas odlikuje su naša predanost transparentnosti i realnim cijenama. Vjerujemo da bi svi trebali imati pristup visokokvalitetnim proizvodima koji se smatraju luksuznima, bez žrtvovanja kvalitete. Izbacivanjem nepotrebnih marža i posrednika i drugih troškova, uključivo pretjeranih profita, u mogućnosti smo ponuditi naše proizvode po cijenama koje su puno pristupačnije od onih koje su za iste ili slične proizvode bile dostupne do sada. Pri tome, naše proizvode izrađujemo u najvećim i najboljim tvornicama u svijetu. Bilo bi nam drago da provjerite cijene kod drugih ponuđača i usporedite ih, te se onda vratite i razmislite o kupnji naših proizvoda.

Artemis Air, ArtemisGrow i Barbeca su naši takvi koncepti.

Artemis Air

Zrak u Hrvatskoj jedan je od najzagađenijih u Europi smrtonosnim PM2,5 i drugim česticama, s velikim posljedicama za zdravlje pojedinaca i javno zdravstvo.

Istovremeno, računi za grijanje i hlađenje su veliki.

Na web shopu Rekuperatori nudimo rekuperatore s filterima zraka koji mogu značajno podići kvalitetu života u zatvorenim prostorima, uz istovremeno značajne uštede energije. 

Naša misija je učiniti kvalitetniji zrak dostupnim sa kvalitetom, cijenama, te praktičnošću, ali i uštediti vam novac na grijanju i hlađenju. Jednostavno, korisno i ekonomično.

Artemis Grow

ArtemisGrow je posvećen hidroponskom uzgoju biljaka. Hidroponski uzgoj bez kemijskih sredstava je do sada bio luksuz ne samo cjenovno, nego i složenošću. Naša misija u tom dijelu poslovanja je učiniti ga dostupnim ne samo cijenama, nego i praktičnošću.

Barbeca

Barbeca internetski dućan za sada je posvećen prvenstveno roštiljima, ponajviše kamado roštiljima, ali i svemu potrebnom za potpuno iskustvo roštiljanja. Nudimo vrhunski ugljen restoranske kvalitete, termometre za meso, posuđe za kuhanje i pečenje te noževe najviše kvalitete uključujući damask noževe.

Zašto kamado?

Kamado roštilje smatramo ne samo luksuznim proizvodom, nego umjetninom. Zahtjevnim proizvodnim procesom, oni se proizvode po istim načelima već nekoliko tisuća godina, te uz impozantni izgled svjedoče ne samo o dobrom ukusu vlasnika, nego i o energiji koju je spreman posvetiti obiteljskim i prijateljskim druženjima.

Ovi su roštilji među najsvestranijima i najefikasnijima, a koriste kombinaciju drvenog ugljena i protoka zraka kako bi stvorili okruženje savršeno za pripremu raznih vrsta hrane na razne načine, od sporog pečenja i dimljenja, do brzog pečenja. S kamado roštiljem možete postići nevjerojatan okus i teksturu hrane koju jednostavno ne možete dobiti s drugim vrstama roštilja.

Nažalost, kamado roštilji su do sada, prema našem mišljenju bili preskupi, pa su time često odbijali i one koji su si ih i mogli priuštiti.

Uz kamado, nudimo i nekoliko modela peletnih roštilja, koji su do sada na hrvatskom tržištu zbog svojih cijena bili dostupni samo malom broju kupaca. Oni omogućavaju višesatno precizno kontroliranje topline pomoću komandi na njima.

Također, u ponudi imamo i sve ostalo što vam može zatrebati za roštiljanje kao što su najkvalitetniji ugljeni, gusano posuđe te oprema za roštilj i pripremu hrane po cijenama koje do sada uglavnom nisu bile dostupne na hrvatskom tržištu.

Uskoro planiramo uvesti i druge artikle pa nas za informacije slobodno pratite ovdje ili na našem Instagramu i Facebooku.

Hvala vam što ste odabrali naš webshop za svoju kupnju. Uvjereni smo da ćete uživati u našim proizvodima i našoj predanosti kvaliteti, transparentnosti i dobroj korisničkoj usluzi, ali i da ćete nam oprostiti na nesavršenosti u početku našeg puta.