Otkrijte svijet pripreme hrane na kamadu, podignite svoje vještinu na potpuno novu razinu, okupljajte oko sebe prijatelje i pokažite svoj ukus kamadom koji je ukras svakog vrta!

Naš vrhunski izbor kamada ne samo da će zadovoljiti vaše kulinarske potrebe, već će impresionirati vaše prijatelje i obitelj svojom jedinstvenom estetikom. 

Barbeca kamadi vrhunske kvalitete nude vam beskrajne mogućnosti za različite tehnike kuhanja:

  • Roštiljanje: Postignite savršene tragove pečenja na svojim odrescima i hamburgerima ili ispecite svoje omiljeno povrće do savršenstva. Okušajte se u rađenju savršene korice na svojim odrescima!
  • Sporo pečenje: Polako pecite svoje omiljeno meso do mekanog, sočnog savršenstva. S kamadom se meso može lakoćom peći 5-10 sati na temperaturama 110-130 stupnjeva Celciusa.
  • Dimljenje: Prožmite hranu koju sporo pečete okusima dima koje samo kamado može pružiti
  • Pečenje mesa: pečenje sastojaka na visokim temperaturama, zadržavanje okusa i sočnosti.
    Doživite neusporedivu
  • Pečenje druge hrane: Pecite ukusne pizze, kruh, pa čak i deserte uz ravnomjernu raspodjelu topline kamada.

Naši kamadi dizajnirani su sa tako da su jednostavni za korištenje i održavanje, što ih čini prikladnima za početnike i za iskusne chefove. 

Precizna kontrola temperature: Regulirajte temperaturu kuhanja bez napora pomoću gornjih i donjih ventilacijskih otvora.
Izdržljiva konstrukcija: Naši kamadi izrađeni su od visokokvalitetnih keramičkih materijala, osiguravajući optimalno zadržavanje topline i dugotrajnu izdržljivost.
Kuhanje u svim vremenskim uvjetima: uživajte u kuhanju na otvorenom u bilo koje godišnje doba jer kamado može izdržati sve vremenske uvjete.
Poboljšajte svoj životni stilKamado roštiljanje nije samo način kuhanja – to je izbor životnog stila. Prigrlite umjetnost kuhanja na otvorenom i pretvorite svoje dvorište u gurmansku kuhinju! Svaki naš kamado može se pohvaliti elegantnim, modernim dizajnom, koji osigurava da postane mjesto okupljanja i ukras u vašem vanjskom prostoru.

Pridružite se kamado revoluciji danas!

Pregledajte našu ekskluzivnu kolekciju visokokvalitetnih kamadoa i odaberite onaj savršen za svoje potrebe. Započnite svoje putovanje prema svladavanju umjetnosti kuhanja u kamadu i uživajte u izvrsnim rezultatima.

Naručite sada i iskoristite našu posebnu ponudu! 

Doživite vrhunsko kamado iskustvo i zauvijek transformirajte svoje kuhanje na otvorenom!