Ovaj japanski ugljen vrijedan je visoke cijene jer je bez dima, bez mirisa i jedan je od najduže gorućih ugljena koje možete kupiti. Binchotan maitiew ima vrlo visok postotak ugljika (96-98%!) što osigurava postizanje temperatura čak i iznad 800 stupnjeva. Nije za svaki roštilj, a za kamado svakako jest. Zbog izuzetne tvrdoće teže ga je zapaliti. Koristite električni upaljač za ugljen i računajte da vam treba 50 do 60 minuta da bude spreman za upotrebu. Zbog njegove tvrdoće, može ga se koristiti više puta. Naša je preporuka da koristite nekoliko komada Binchotana dodanog ugljenu koji uobičajeno koristite.
Ova web stranica koristi kolačiće tako da vam možemo pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kod povratka na našu web stranicu i pomaže našem timu da shvati koji su dijelovi web stranice vama najzanimljiviji i najkorisniji.