Instagram - Novosti
Recept Davora Šuškovića (BBQ Hot Yard): Sočno pile na limenci piva u kamadu
Pripremite sočno pile na limenci piva u kamadu. Pile na limenci piva nije jedini način za postizanje sočnosti piletine, ali je najzabavniji.
Fatman Chef recept: Svinjska rebra s krumpirom u kamadu
U novom videu, Fatman Chef u Barbeca kamadu priprema svinjska rebra s krumpirom. Priprema ovog jela je jednostavna, a okus neodoljiv. Pogledajte video i iskoristite neke od trikova popularnog Fatmana.
Fatman Chef vs. Goran Vinčić – Tko će brže pojesti burger?
Pogledajte kako Fatman Chef i stand-up komičar Goran Vinčić pripremaju burgere na Barbeca kamadu. Odlični kulinarski savjeti, i obilje smijeha i zabave.
Recept Davora Šuškovića (BBQ Hot Yard) za neodoljivi Beef & Broccoli
Davor Šušković, poznat i kao majstor roštiljanja iz BBQ Hot Yard-a, donosi vam svoj neodoljivi Beef & Broccoli recept.
Grill Specijal #1 s Melkiorom Bašićem: T-bone i pogača
Pogledajte prvi Grill Specijal u kojem Melkior prikazuje kako pripremiti savršeni T-bone i pogaču u kamadu.
Fatman Chef: Novi recepti u peletnom roštilju i kamadu
U prvom dijelu videa, naš Fatman priprema low & slow batak i zabatak purana u peletnom roštilju. U drugom dijelu, Fatman izrađuje svježe roštiljske kobasice te ih peče na kamadu.
Fatman Chef: Rolani janjeći kotleti u kamadu
U novom videu, Fatman Chef u Barbeca kamadu priprema ukusne rolane janjeće kotlete. Pogledajte video i otkrijte kako izgleda priprema ovog jela koje će vas zasigurno oduševiti.
Je li medium rare zaista najbolji način pečenja steaka?
Priprema steaka kombinira umjetnost i znanost, a mišljenja o najboljoj metodi pripreme često se razlikuju. Međutim, medium rare (srednje pečen) steak je i znanstveno optimalan iz više razloga. Ova metoda pečenja nije samo stvar ukusa, već se temelji na principima kemije i fizike hrane koji maksimiziraju okus, sočnost i nutritivnu vrijednost.