Instagram - Novosti
Fatman Chef: Punjeni pileći batak i zabatak u svinjskoj maramici
Ispeci u kamadu sočne punjene pileće batke i zabatke u svinjskoj maramici – donosimo recept koji će te proslaviti na idućem BBQ druženju!
Fatman Chef: Dimljeno pile na limenci piva s BBQ Glaze umakom
Fatman Chef pokazuje svoj način pripreme dimljenog pileta na limenci piva, sa sočnim BBQ Glaze umakom.
Davor Šušković (BBQ Hot Yard): Pizza na kamadu
Davor Šušković, poznat i kao majstor roštiljanja iz BBQ Hot Yarda donosi vam svoj način pripreme pizze na kamadu. Jednostavno je, isprobajte!
Fatman Chef: Hobotnica kao ispod peke – priprema u kamadu
Iako se hobotnica tradicionalno peče pod pekom, Fatman će pokazati kako postići isti sočan i aromatičan rezultat na Barbeca kamadu.
Recept Davora Šuškovića (BBQ Hot Yard): Dimljeni pileći nachosi u kamadu
Savršeni spoj hrskavosti, sočne piletine i kremastog umaka. Isprobajte ovo jelo na idućem BBQ druženju i oduševite sve prisutne.
Fatman Chef: Recept za gulaš i priprema kruha u kamadu
U ovom videu, Fatman Chef dijeli svoj recept za gulaš i pokazuje kako peći kruh u kamadu. Također, imat ćete priliku vidjeti naš set od lijevanog željeza iz prve ruke i otkriti njegove prednosti. Pogledajte video, inspirirajte se Fatmanovim jelima i okušajte se u pripremi.
Blagdanski pokloni koji će razveseliti svakog gurmana
Ako tražite poklone za gurmane i ljubitelje kulinarstva, Barbeca vam donosi provjerene prijedloge koji će oduševiti svakog tko voli kuhati, peći ili eksperimentirati s okusima.
Fatman Chef: Hrskavi krumpir u kamadu
Prilog koji svi vole – krumpir! Otkrijte kako Fatman Chef u kamadu postiže savršeno hrskave krumpire. Pogledajte postupak u nastavku.
Je li medium rare zaista najbolji način pečenja steaka?
Priprema steaka kombinira umjetnost i znanost, a mišljenja o najboljoj metodi pripreme često se razlikuju. Međutim, medium rare (srednje pečen) steak je i znanstveno optimalan iz više razloga. Ova metoda pečenja nije samo stvar ukusa, već se temelji na principima kemije i fizike hrane koji maksimiziraju okus, sočnost i nutritivnu vrijednost.