TikTok - Novosti
Fatman Chef: Hrskavi krumpir u kamadu
Prilog koji svi vole – krumpir! Otkrijte kako Fatman Chef u kamadu postiže savršeno hrskave krumpire. Pogledajte postupak u nastavku.
Fatman Chef: Hobotnica kao ispod peke – priprema u kamadu
Iako se hobotnica tradicionalno peče pod pekom, Fatman će pokazati kako postići isti sočan i aromatičan rezultat na Barbeca kamadu.
Recept Davora Šuškovića (BBQ Hot Yard): Dimljeni pileći nachosi u kamadu
Savršeni spoj hrskavosti, sočne piletine i kremastog umaka. Isprobajte ovo jelo na idućem BBQ druženju i oduševite sve prisutne.
Fatman Chef: Recept za gulaš i priprema kruha u kamadu
U ovom videu, Fatman Chef dijeli svoj recept za gulaš i pokazuje kako peći kruh u kamadu. Također, imat ćete priliku vidjeti naš set od lijevanog željeza iz prve ruke i otkriti njegove prednosti. Pogledajte video, inspirirajte se Fatmanovim jelima i okušajte se u pripremi.
Blagdanski pokloni koji će razveseliti svakog gurmana
Ako tražite poklone za gurmane i ljubitelje kulinarstva, Barbeca vam donosi provjerene prijedloge koji će oduševiti svakog tko voli kuhati, peći ili eksperimentirati s okusima.
Je li medium rare zaista najbolji način pečenja steaka?
Priprema steaka kombinira umjetnost i znanost, a mišljenja o najboljoj metodi pripreme često se razlikuju. Međutim, medium rare (srednje pečen) steak je i znanstveno optimalan iz više razloga. Ova metoda pečenja nije samo stvar ukusa, već se temelji na principima kemije i fizike hrane koji maksimiziraju okus, sočnost i nutritivnu vrijednost.
Fatman Chef: Rolani janjeći kotleti u kamadu
U novom videu, Fatman Chef u Barbeca kamadu priprema ukusne rolane janjeće kotlete. Pogledajte video i otkrijte kako izgleda priprema ovog jela koje će vas zasigurno oduševiti.
Fatman Chef: Novi recepti u peletnom roštilju i kamadu
U prvom dijelu videa, naš Fatman priprema low & slow batak i zabatak purana u peletnom roštilju. U drugom dijelu, Fatman izrađuje svježe roštiljske kobasice te ih peče na kamadu.
Grill Specijal #1 s Melkiorom Bašićem: T-bone i pogača
Pogledajte prvi Grill Specijal u kojem Melkior prikazuje kako pripremiti savršeni T-bone i pogaču u kamadu.