Blog

Fatman Chef: Dimljeno pile na limenci piva s BBQ Glaze umakom
Fatman Chef pokazuje svoj način pripreme dimljenog pileta na limenci piva, sa sočnim BBQ Glaze umakom.

Davor Šušković (BBQ Hot Yard): Pizza na kamadu
Davor Šušković, poznat i kao majstor roštiljanja iz BBQ Hot Yarda donosi vam svoj način pripreme pizze na kamadu. Jednostavno je, isprobajte!

Fatman Chef: Hobotnica kao ispod peke – priprema u kamadu
Iako se hobotnica tradicionalno peče pod pekom, Fatman će pokazati kako postići isti sočan i aromatičan rezultat na Barbeca kamadu.
Recepti

Fatman Chef: Dimljeno pile na limenci piva s BBQ Glaze umakom
Fatman Chef pokazuje svoj način pripreme dimljenog pileta na limenci piva, sa sočnim BBQ Glaze umakom.

Davor Šušković (BBQ Hot Yard): Pizza na kamadu
Davor Šušković, poznat i kao majstor roštiljanja iz BBQ Hot Yarda donosi vam svoj način pripreme pizze na kamadu. Jednostavno je, isprobajte!

Fatman Chef: Hobotnica kao ispod peke – priprema u kamadu
Iako se hobotnica tradicionalno peče pod pekom, Fatman će pokazati kako postići isti sočan i aromatičan rezultat na Barbeca kamadu.
Upute

Kako pravilno održavati kamado?
Kamado je svestrani uređaj koji će unaprijediti vaše kulinarske vještine i pružiti izvanredne rezultate u pripremi hrane. Da bi vam služio dugi niz godina, važno je pridržavati se nekoliko jednostavnih pravila održavanja.

Koji je pravi kamado za vas?
Kupci se često pitaju koji kamado im je primjerene veličine? Na Barbeca imamo mogućnost usporedbe proizvoda (ikona na svakom proizvodu

Kako najbolje zapaliti ugljen u kamadu?
Ovdje ćemo vam pokazati alternativni način potpale ugljena koji daje odlične rezultate, kako za potpalu za sporo