Blog

Fatman Chef: Vratina na lovački u tajine posudi
Donosimo vam još jedan odličan recept našeg Fatmana. Ovoga puta na meniju je vratina na lovački, pripremljena u tradicionalnoj marokanskoj posudi – tajine.

Beef bourguignon u Dutch ovenu od lijevanog željeza
Hrvoje Grobelšek s profila @hrvi.meals je pripremio svoju verziju Beef bourguignona u Barbeca Dutch oven posudi od lijevanog željeza.

Fatman Chef: Janjgić u kamadu
Spoj dvije vrste mesa po Fatmanovom receptu rezultirao je fantastičnom kombinacijom – isprobajte i vi sočnog janjgića s kamada, a ražanj za pripremu pronađite u Barbeca web shopu!
Recepti

Fatman Chef: Vratina na lovački u tajine posudi
Donosimo vam još jedan odličan recept našeg Fatmana. Ovoga puta na meniju je vratina na lovački, pripremljena u tradicionalnoj marokanskoj posudi – tajine.

Beef bourguignon u Dutch ovenu od lijevanog željeza
Hrvoje Grobelšek s profila @hrvi.meals je pripremio svoju verziju Beef bourguignona u Barbeca Dutch oven posudi od lijevanog željeza.

Fatman Chef: Janjgić u kamadu
Spoj dvije vrste mesa po Fatmanovom receptu rezultirao je fantastičnom kombinacijom – isprobajte i vi sočnog janjgića s kamada, a ražanj za pripremu pronađite u Barbeca web shopu!
Upute

Kako pravilno održavati kamado?
Kamado je svestrani uređaj koji će unaprijediti vaše kulinarske vještine i pružiti izvanredne rezultate u pripremi hrane. Da bi vam služio dugi niz godina, važno je pridržavati se nekoliko jednostavnih pravila održavanja.

Koji je pravi kamado za vas?
Kupci se često pitaju koji kamado im je primjerene veličine? Na Barbeca imamo mogućnost usporedbe proizvoda (ikona na svakom proizvodu

Kako najbolje zapaliti ugljen u kamadu?
Ovdje ćemo vam pokazati alternativni način potpale ugljena koji daje odlične rezultate, kako za potpalu za sporo