Burger BBQ dry rub je mješavina začina za roštilj koju ćete koristiti kod pripreme burgera. Da, ima puno purista koji će svoje burgere jesti s malo soli i papra, no ova mješavina nije za takve. Ova mješavina je za one odvažne koji žele kreirati malo drugačije kombinacije okusa u mesu svojih burgera, neovisno o tome rade li ih od govedine, piletine ili svinjetine. Kombinacija timijana, origana, dimljene paprike, češnjaka, gorušice i crvene paprike će apsolutno dignuti burgere na novi level, a možete ga koristiti u bilo kojim kombinacijama mljevenog mesa na roštilju. Pljeskavice i ćevapi? Probajte pa nam javite! Ljutina je lagana, gotovo pa i zanemariva.
*Kad kažemo BBQ rub, mislimo na mješavinu začina koja se utrlja na meso prije nego se ono krene termički obrađivati u BBQ-u. (iako ga možete dodati i nakon pečenja)
**Kad kažemo BBQ, mislimo na low & slow način pripreme. Dakle, niže temperature i dugotrajniji proces pečenja nego kod standardnog grilla.