Posebna ponuda

Uz kamado vrijedni pokloni za početak sezone

Tjedna akcija Barbeca - ožujak 2024.
Tjedna akcija Barbeca - ožujak 2024. posude i termometar

U ovoj proljetnoj akciji uz svaku kupnju 27" kamada (vrijedi i za komplete) poklanjamo Aaronix damask nož s drškom od ebanovine u vrijednosti od 79,90 € i 15-dijelni Aaronix set noževa također u vrijednosti od 79,90 € što je ukupne vrijednosti 159,8 €.

Uz kupnju 21" kamada ili 23" kamada (vrijedi i za komplete) poklanjamo set od lijevanog željeza u vrijednosti od 117,9 €.

Kupnjom 15" kamada, 15" kamada na stalku ili 18" kamada (vrijedi i za komplete) poklanjamo digitalni termometar za meso sa žičanim sondama u vrijednosti 49,90 €.

Damask nož ima oštricu od 20 cm napravljenu od 67 slojeva ekvivalenta VG10 i oštrine je 58-62 prema HRC. Ovo ga čini izvrsnim (i jako oštrim!) nožem za bilo kakvo precizno rezanje u vašoj kuhinji.

15-dijelni set sadrži nož šefa kuhinje, nož za rezanje, nož za kruh, santoku nož, nazubljeni nož, nož za guljenje, brus, škare, 6 noževa za odreske i blok za noževe.

Uz posudu od lijevanog željeza uživajte u pripremi gulaša, divljači, povrća i drugih jela. Ovaj lonac od lijevanog željeza omogućuje pripremu ukusnih i aromatičnih jela na svim vrstama štednjaka, kamadu kao i u pećnicama. 

Lonac s emajliranim unutrašnjim dijelom i poklopcem bez premaza je posuda koja kombinira prednosti standardnog lonca od prirodne gline i onih s premazom, bilo emajliranim ili glaziranim na drugi način. Ovaj lonac može se koristiti za pripremu ukusnog mesa, povrća, peciva, kruha i mnoge druge hrane. Također je izvrstan za pohranu kruha.

Tava od lijevanog željeza osigurava ravnomjernu raspodjelu i zadržavanje topline. Za korištenje u kamadu, ali i neovisno o njemu.

Digitalni termometar za meso sa žičanim sondama sadrži dva uređaja: prijamnik u koji se stavljaju sonde te glavni upravljač za naštimavanje. Uređaj sadrži dvije sonde. Digitalni termometar pruža precizno očitanje temperature, što je posebno važno kod pripreme mesa, gdje i mala razlika u temperaturi može utjecati na kvalitetu i okus jela.

Pokloni će biti dodani uz isporuku kamada ili kompleta, ne morate ih posebno dodavati!

Akcija ne vrijedi za artikle iz outleta.