Ova web stranica koristi kolačiće tako da vam možemo pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kod povratka na našu web stranicu i pomaže našem timu da shvati koji su dijelovi web stranice vama najzanimljiviji i najkorisniji.
Upute, recepti, blog
30
ožu
Sastojci
- 1 paket lisnatog tijesta- 1 žlica soli- 24 mini ...
30
ožu
Veliki kebab
Sastojci
- 1/2 mljevenog luka- 1/2 kg mljevenog mesa- 2 nas...
30
ožu
Vodič za dimljenje na kamadu za početnike
Kamadi su dobro poznati po svojoj svestranosti i mogućnosti pripreme ukusnih jela s punim okusom. Jedna od najpop...
30
ožu
10 savjeta za upotrebu kamada za savršene rezultate
Kamado roštilji popularan su izbor za ljubitelje kuhanja zbog svoje svestranosti i iznimnog okusa koji daju. Među...
30
ožu
7 dodataka koje bi trebao imati svaki ljubitelj kamada
Bilo da ste iskusni vlasnik kamada ili tek počinjete s njim, postoji nekoliko dodataka koji Vam mogu pomoći da sv...
29
ožu
Korištenje ugljena u kamadu
Ugljen je ključan element, kako za uspješan rad s kamadom, tako i potpuno iskorištavanje njegovih potencijala u k...