Recept BBQ Hot Yarda s radionice “Battle of BBQ Styles” za Mac’n’Cheese na kamadu.
Upute
- Prokuhati tjesteninu.
- U tavi od lijevanog željeza na kamadu popržiti luk, špek i jalapeno papričice.
- U loncu napraviti bešamel te u njemu otopiti naribani cheddar i mozzarellu.
- Sve sastojke izmiješati i prebaciti u protvan u kojem će se sve zapeći u kamadu, indirektno, na temperaturi od oko 200°C.
- Nakon 20-30 minuta, poslužiti Mac ‘n’ Cheese.







Pogledaj ponudu:
-
Tava od lijevanog željeza – Ø20 cm19,90 € (149,94 kn)
-
Kamado 27″ – 67 cm, KOMPLET1.464,47 € (11.034,05 kn)
-
Marabu ugljen 10 kg26,99 € (203,36 kn)
-
Set od lijevanog željeza117,90 € (888,32 kn)
-
Sustav ‘Podijeli pa vladaj’80,15 € (603,89 kn) – 109,90 € (828,04 kn)
-
Kamado 27″ – 67 cm1.119,90 € (8.437,89 kn)