Recept BBQ Hot Yarda s radionice “Battle of BBQ Styles” za Smoked Butterfly Chicken na kamadu.
Upute
- Pripremiti roštilj za indirektno pečenje na temperaturi od 180°C uz dodatak iverja jabuke za dim.
- Pile postaviti u butterfly oblik rezanjem leđne kosti i otklanjanjem prsne hrskavice.
- Namazati pile Chipotle Mustard BBQ umakom te nanijeti Wild Dry rub mješavinu začina (može se kupiti u BBQ Hot Yard shopu).
- Peći pile oko 45-60 minuta, dok interna temperatura u prsima i batku ne postigne 75°C.
- Ostaviti da se odmori 10 minuta prije posluživanja.












Pogledaj ponudu:
-
Kamado 27″ – 67 cm, KOMPLET1.464,47 € (11.034,05 kn)
-
9-dijelni set Aaronix noževa69,90 € (526,66 kn)
-
Damask nož Aaronix s drškom od ebanovine79,90 € (602,01 kn)
-
Daska za pripremu hrane73,69 € (555,22 kn)
-
Trešnja ugljen 8 kg25,50 € (192,13 kn)
-
Iverje za dimljenje – Jabuka4,25 € (32,02 kn)