Mesni recepti

Recept Davora Šuškovića (BBQ Hot Yard) za Smoked Butterfly Chicken

BBQ Hot Yard Smoked Butterfly Chicken

Recept BBQ Hot Yarda s radionice “Battle of BBQ Styles” za Smoked Butterfly Chicken na kamadu.


Upute

  • Pripremiti roštilj za indirektno pečenje na temperaturi od 180°C uz dodatak iverja jabuke za dim.
  • Pile postaviti u butterfly oblik rezanjem leđne kosti i otklanjanjem prsne hrskavice.
  • Namazati pile Chipotle Mustard BBQ umakom te nanijeti Wild Dry rub mješavinu začina (može se kupiti u BBQ Hot Yard shopu).
  • Peći pile oko 45-60 minuta, dok interna temperatura u prsima i batku ne postigne 75°C.
  • Ostaviti da se odmori 10 minuta prije posluživanja.

Pogledaj ponudu:

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)