Recept BBQ Hot Yarda s radionice “Battle of BBQ Styles” za Mac’n’Cheese na kamadu.
Upute
- Prokuhati tjesteninu.
- U tavi od lijevanog željeza na kamadu popržiti luk, špek i jalapeno papričice.
- U loncu napraviti bešamel te u njemu otopiti naribani cheddar i mozzarellu.
- Sve sastojke izmiješati i prebaciti u protvan u kojem će se sve zapeći u kamadu, indirektno, na temperaturi od oko 200°C.
- Nakon 20-30 minuta, poslužiti Mac ‘n’ Cheese.
Pogledaj ponudu:
-
Tava od lijevanog željeza – Ø20 cm19,90 €
-
Kamado 27″ – 69 cm, KOMPLET1.464,47 €
-
Marabu ugljen 10 kg26,99 €
-
Set od lijevanog željeza117,90 €
-
Sustav ‘Podijeli pa vladaj’80,15 € – 109,90 €
-
Kamado 27″ – 69 cm1.119,90 €