Kliknite na tag vrste recepta kako bi Vam izbacilo sve recepte te kategorije.
Fatman Chef: Hrskavi krumpir u kamadu
Prilog koji svi vole – krumpir! Otkrijte kako Fatman Chef u kamadu postiže savršeno hrskave krumpire. Pogledajte postupak u nastavku.
Fatman Chef: Rolani janjeći kotleti u kamadu
U novom videu, Fatman Chef u Barbeca kamadu priprema ukusne rolane janjeće kotlete. Pogledajte video i otkrijte kako izgleda priprema ovog jela koje će vas zasigurno oduševiti.
Fatman Chef: Novi recepti u peletnom roštilju i kamadu
U prvom dijelu videa, naš Fatman priprema low & slow batak i zabatak purana u peletnom roštilju. U drugom dijelu, Fatman izrađuje svježe roštiljske kobasice te ih peče na kamadu.
Recept Davora Šuškovića (BBQ Hot Yard): Sočno pile na limenci piva u kamadu
Pripremite sočno pile na limenci piva u kamadu. Pile na limenci piva nije jedini način za postizanje sočnosti piletine, ali je najzabavniji.
Fatman Chef recept: Svinjska rebra s krumpirom u kamadu
U novom videu, Fatman Chef u Barbeca kamadu priprema svinjska rebra s krumpirom. Priprema ovog jela je jednostavna, a okus neodoljiv. Pogledajte video i iskoristite neke od trikova popularnog Fatmana.
Fatman Chef vs. Goran Vinčić – Tko će brže pojesti burger?
Pogledajte kako Fatman Chef i stand-up komičar Goran Vinčić pripremaju burgere na Barbeca kamadu. Odlični kulinarski savjeti, i obilje smijeha i zabave.
Ivan Đukić – Reverse sear odrezak
Pogledajte kako Ivan Đukić priprema Reverse sear steak – naravno, na Barbeca kamadu!
Recept Davora Šuškovića (BBQ Hot Yard) za neodoljivi Beef & Broccoli
Davor Šušković, poznat i kao majstor roštiljanja iz BBQ Hot Yard-a, donosi vam svoj neodoljivi Beef & Broccoli recept.
Maja Jalšovec recept: Ribeye odrezak u kamadu
Maja Jalšovec, bivša natjecateljica Master Chefa i poznata kreatorica recepata na Tiktoku i Instagramu priprema Ribeye odrezak u kamadu.
Maja Jalšovec recept: Pizza u kamadu
Pogledajte kako Maja Jalšovec, bivša natjecateljica Master Chefa, priprema domaću pizzu u kamadu na sebi svojstven način.
Fatman Chef recept: Motana sarma u kamadu
Fatman Chef u ovom videu pokušava odgonetnuti zove li se jelo koje radi sarma ili burek. Možda oboje? Javite
Fatman Chef recept: Leskovačka mućkalica u kamadu
Popularni Fatman Chef ovaj puta priprema leskovačku mućkalicu u kamadu! Zašto se ovo jelo zove mućkalica, provjerite u videu!
Maja Jalšovec recept: Svinjska rebarca u kamadu
Pogledajte kako Maja Jalšovec, bivša natjecateljica Master Chefa, priprema sočna svinjska rebarca u kamadu!
Fatman Chef recept: Krvavice sa zeljem u kamadu
Popularni Fatman Chef u ovom videu priprema slasne krvavice sa zeljem i restanim krumpirom u kamadu!
Maja Jalšovec recept: Kesten pire u kamadu
Pogledajte kako Maja Jalšovec, bivša natjecateljica Master Chefa, priprema slasni kesten pire s kestenima pečenim u kamadu!
Recept Davora Šuškovića (BBQ Hot Yard) za Sweet Roasted Pumpkin
Recept s BBQ Hot Yard radionice “Battle of BBQ Styles” za Sweet Roasted Pumpkin na kamadu.
Recept Davora Šuškovića (BBQ Hot Yard) za Mac’n’Cheese
Recept s radionice Battle of BBQ Styles BBQ Hot Yarda za Mac’n’Cheese na kamadu. U slast!
Recept Davora Šuškovića (BBQ Hot Yard) za Smoked Butterfly Chicken
Recept s radionice Battle of BBQ Styles BBQ Hot Yarda za Smoked Butterfly Chicken na kamadu.
Recept Chefa restorana Noel (1* Michelin) za ribu u francuskom umaku
Chef poznatog restorana Noel (1* Michelin) Bruno Vokal nam pokazuje pripremu ribe u francuskom umaku.
Recept Chefa restorana Noel (1* Michelin) za crumble od šljiva
Chef poznatog restorana Noel (1* Michelin) Bruno Vokal nam pokazuje pripremu atraktivnog crumblea od šljiva.
Recept Chefa restorana Noel (1* Michelin) za vegetarijanske sendviče na kamadu
Chef poznatog restorana Noel (1* Michelin) Bruno Vokal nam pokazuje pripremu kreativnih vegetarijanskog sednviča na kamadu.
Recept Chefa restorana Noel (1* Michelin) za pačja prsa s mrkvom i mandarinom
Chef Bruno Vokal poznatog restorana Noel (1* Michelin) nam pokazuje tehnike pripreme patke na kamadu, sa samo nekoliko jednostavnih sastojaka.
Grill Specijal #3 s Melkiorom Bašićem: Dimljena pileća krilca
Pogledajte Grill Specijal #3 u kojem Melkior prikazuje kako pripremiti savršena dimljena i pečena krilca na kamadu.
Grill Specijal #2 s Melkiorom Bašićem: Smash burgeri
Pogledajte drugi Grill Specijal u kojem Melkior prikazuje kako pripremiti savršene Smash burgere na kamadu.
Grill Specijal #1 s Melkiorom Bašićem: T-bone i pogača
Pogledajte prvi Grill Specijal u kojem Melkior prikazuje kako pripremiti savršeni T-bone i pogaču u kamadu.
Smash burgers
Chef Melkior Bašić nam je pokazao kako se rade smash burgeri na kamadu. Zapisali smo recept, a niže je i snimka koja pokazuje kako se oni točno oblikuju.
Slatka i aromatična smjesa za utrljavanje u meso
Sastojci – 1/4 šalice smeđeg šećera– 2 žlice čilija u prahu– 1 žlica suhog timijana– 1 žlica češnjaka u prahu–
Marinada od limuna i začinskog bilja za piletinu
Sastojci – 1/4 šalice cijeđenog soka od limuna– 4 češnja češnjaka, sitno nasjeckana– 2 žlice nasjeckanog svježeg ružmarina– 2 žlice
Smoky chipotle smjesa za utrljavanje u meso
Sastojci – 2 žlice dimljene paprike– 1 žlica chipotle paprike– 1 žlica češnjaka u prahu– 1 žlica luka u prahu–
Klasična suha smjesa za utrljavanje u meso
Sastojci – 2 žlice paprike– 1 žlica češnjaka u prahu– 1 žlica luka u prahu– 1 žličica soli– 1 žličica
Klasični umak za roštilj (BBQ umak)
Sastojci – 1 luk, sitno nasjeckan – 2 češnja češnjaka, sitno nasjeckana– 240 ml umaka od rajčice – 60 ml
Kolač s komadićima čokolade (Chocolate chip cake)
Sastojci – 380 g glatkog brašna – 25g praška za pecivo – ¼ žličice soli – 250 g omekšanog neslanog
Kukuruz na žaru s maslacem od začinskog bilja
Sastojci – Svježi kukuruz (po mogućnosti mladi) – Maslac od začinskog bilja Upute Započnite sa zagrijavanjem kamado roštilja na 175°C.
Odrezak na žaru s chimichurri umakom
Sastojci – Odrezak (Ribeye, pečenica ili odrezak s boka) – Chimichuri umak Upute Prije nego što počnete s pripremom odreska,
Baby back ribs
Sastojci – Baby back ribs (svinjska rebarca)– Suha smjesa za utrljavanje u meso – Drvena sječka za dimljenje – Umak
Dimljena prsa
Sastojci – Prsa (3 do 5 kg, s dobrim mramoriranjem i masnom kapom) – Omiljena smjesa začina za utrljavanje– Iverje
Chimichurri umak
Vrlo popularan u Argentini, Chimichurri umak je pikantni, začinski umak koji se savršeno slaže s mesom s roštilja. Sastojci –
Pečeno pile s limunom i češnjakom
Sastojci – 1 cijelo pile – 1 limun – 3-4 češnja češnjaka, nasjeckana – 1/4 šalice maslinovog ulja – Sol
Datulje umotane u dimljenu slaninu
Sastojci – Datulje (bez koštica) – Sir (po izboru, npr. krem sir, plavi sir ili kozji sir) – Dimljene trake
Ražnjići od račića ili škampa na žaru
Sastojci – Svježi račići ili škampi (očišćeni i oguljeni, s repovima ili bez)– Maslinovo ulje – Češnjak – Limunov sok
Šparoge na žaru s parmezanom i limunom
Sastojci – Šparoge – Maslinovo ulje – Sol – Papar – Parmezan – Limun Upute Šparoge operite i odrežite im
Pile na konzervi piva
Sastojci – Cijelo pile – Limenka piva – Začini po želji Upute Piletu obilno začinite omiljenim začinima. Zatim otvorite limenku
Punjenje papričice
Sastojci – Svježe papričice (najbolje čili papričice jalapeno ili neke druge manje paprike) – Krem sir – Cheddar sir –
Ananas na žaru s glazurom od ruma
Sastojci – Ananas– Rum– Smeđi šećer– Cimet– Tučeno vrhnje ili sladoled od vanilije (opcionalno) Upute Narezati ananas na komade srednje
Dimljena tjestenina sa sirom
Sastojci – 1 kg tjesteninine– 60 g maslaca– 40 g brašna– 475 ml mlijeka– 200 g kombinacije sireva (cheddar, gauda,
Slasni začinski maslac za odreske
Sastojci – 120 g omekšanog maslaca– 2 žlice ili 30 g sitno narezane ljutike– 1 režanj češnjaka, usitnjen– 3 fileta
Recept za pečena pileća prsa s limunom
Sastojci – 6 pilećih prsa bez kože i kostiju cca. 900 g– 1/2 žličice svježeg crnog papra– 3 režnja češnjaka
Dagnje u umaku od šerija
Sastojci – 20 g maslaca (nesoljenog)– 500 ml slatkog vrhnja– 230 ml šerija– 50 g poriluka (sjeckanog)– 1/2 kg dagnji
Jednostavan i ukusan recept za povrće na žaru
Sastojci Umak:– 350 ml ulja po izoru, preporučujemo maslinovo– 60 ml burbona– 2 žličice mljevenog đumbira– 1/4 žličice morske soli–
Brancin u kori od soli
Sastojci – 1 vezica peršina, grubo nasjeckana– 2 brancina– 6 bjelanjaka– 1 naranča (narezana na kolutove debljine 1/2 cm)– 2
Dimljena purica kuhana lagano i sporo na kamadu
Sastojci – 1 manja purica– Sol i papar ili drugi začini po želji– Grančice timijana (po želji) Upute Namočite aromatično
Piletina s glazurom od javorovog sirupa i začinskog bilja
Sastojci – 75 dkg piletineSalamura:– 2,5 l vode– 250 g soli– 180 g šalica smeđeg šećeraGlazura od javorovog sirupa:– 1
Prokulice sa slaninom u kamadu
Sastojci – 26 – 30 prokulica– ½ kg deblje narezane slanine Upute Uklonite višak listova s prokulice. Operite u hladnoj
Pileća krilca na žaru
Sastojci – 2 kg pilećih krilca– Začin za roštilj– Začinska sol– Papar– Umak za roštilj Upute Pileća krilca jako dobro
Dimljeni losos u kamadu
Sastojci – komad lososa bez kože i kostiju od ½ kg– 250 g soli– 440 g smeđeg šećera– 1 naranča–
Prilog od zelja i slanine na žaru
Sastojci – 1 glavica kupusa– ploške slanine Upute Kupus narežite na šest dijelova. Uklonite tvrdu jezgru. Svaki komad kupusa omotajte
Mini hrenovke u tijestu
Sastojci – 1 paket lisnatog tijesta– 1 žlica soli– 24 mini hrenovke*po želji 1 kiseli krastavac narezan na četvrtine Premaz
Veliki kebab
Sastojci – 1/2 mljevenog luka– 1/2 kg mljevenog mesa– 2 nasjeckana češnja češnjaka– 3/4 žličice ili 4 g morske soli–